top of page

Behandelingen

Carboxy Therapie

Carboxytherapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 rechtstreeks in de huid wordt gebracht, om hem meer zuurstof af te laten geven. Hierdoor vernieuwen de huidcellen zich sneller en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd.

Cosmelan

Cosmelan is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken afremt en bestrijdt

DS-V Line Collageen draden

Een huidverbeterende behandeling met prachtige resultaten, met gepatenteerde DS-V line collageendraden voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Het zijn kleine draadjes die worden aanbracht in de rimpels om ze op te vullen. Tevens wordt de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

Global Eyecon

Mesoestetic Global eyecon is een professionele methode om te talrijke onvolkomenheden van het oogcontour te bestrijden: rimpels en expressielijnen, slappe bovenste oogleden, wallen en donkere kringen onder de ogen.

IS Clinical Exfoliating clear skin

Een geavanceerde behandeling ontworpen voor zachte exfoliatie met kalmerende en voedende voordelen voor de vette, verstopte, onzuivere of anderszins problematische huid. Deze gezichtsbehandeling reinigt diep, verzacht en polijst om het optreden van vergrote poriën te minimaliseren, en zorgt voor rustgevende hydratatie, wat de gezondheid van de huid bevordert.

IS Clinical Eye Bright

Oog behandeling om fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen visueel aan te pakken. De behandeling voedt diepgaand, revitaliseert grondig en herstelt de vitale hydratatie en voeding van de tere huid rond de ogen, wat zorgt voor onmiddellijke verbetering en blijvende resultaten op lange termijn.

IS Clinical Fire & Ice

De legendarische Fire & Ice behandeling van IS Clinical is ontworpen om de huid snel en veilig weer naar boven te laten komen en te verjongen met weinig of geen stilstand. De behandeling helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het uiterlijk van een ongelijkmatige teint en een onzuivere huid te verbeteren.

IS Clinical Foaming Enzyme

De krachtige maar kalmerende Foaming Enzyme facial combineert papaja- en ananas-enzymen met een krachtige klinische graad van glycolzuur. Deze professionele behandeling zorgt voor een luxueuze schuimende werking, terwijl bioactieve ingrediënten de poriën exfoliëren en diep reinigen; onthult een gepolijste, gezonde en stralende teint. Voor het beste resultaat raden wij u aan om de Foaming Enzyme behandeling één dag van te voren uit te laten voeren.

IS Clinical Harmony

Deze kalmerende en revitaliserende gezichtsbehandeling is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de hydratatiebalans van de huid te herstellen terwijl het de toon, helderheid en veerkracht vernieuwt. De IS Clinical Harmony behandeling bevat de essentie van verfrissende en therapeutische bio nutriënten en brengt levendige energie en circulatie te voorschijn, waardoor een vermoeide huid een gezonde glans krijgt.

IS Clinical Honey Enzyme

Deze kalmerende en revitaliserende gezichtsbehandeling is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de hydratatiebalans van de huid te herstellen terwijl het de toon, helderheid en veerkracht vernieuwt. De IS Clinical Harmony behandeling bevat de essentie van verfrissende en therapeutische bio nutriënten en brengt levendige energie en circulatie te voorschijn, waardoor een vermoeide huid een gezonde glans krijgt.

LPG Endermologie® gelaat

LPG® Endermologie® biedt 100 % natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering.

Mesoestetic Klassieke Gelaatsverzorging

De behandeling zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de droge, gedehydrateerde en/of gedevitaliseerde huid herstelt. Tevens revitaliseert het de huid door diepe hydratatie, voeding en versterking van de huidbarrière te bieden. Het resultaat is een gladdere, meer elastische en beschermde huid, die vroegtijdige veroudering kan voorkomen.

Mesoestetic Mesoéclat

Mesoeclat intensief regenererende behandeling stimuleert de cellulaire mechanismen en bestrijdt huidveroudering. Het richt zich op het bevorderen van de afweermechanismen van het organisme en de celvernieuwing door het verstrekken van de huid met de noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie.

Mesopeels

Mesopeel is het meest geavanceerde gamma van specifieke chemische peels, die toe​laat om hyperpigmentatie, de tekens van elk stadium van veroudering en esthetische problemen, zoals acné en haar gevolgen, cuperose, rosacea, striemen en andere imperfecties te behandelen.

Microneedling

Microneedling is een veilige, hygiënische en effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA met waterstofperoxide, revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Prodigy Peel System

Het iS Clinical Prodigy Peel System is ontworpen om de teint stralender, gladder en helderder te maken met een minimale downtime. Deze minimaal invasieve peelings van verschillende sterkten zijn bedoeld om kleine onvolmaaktheden van de huid te corrigeren, zoals fijne lijntjes en rimpels, een ongelijkmatige teint en oneffenheden die verbandhouden met puistjes.

Sculptural Face Lifting Massage

Sculptural Face Lifting is de unieke en door de auteur ontwikkelde methode voor natuurlijke verjonging door Yakov Greshkovich. En is een facelift zonder operatie of injecties: door middel van versteviging, versterking en ontspanning van de mimische gezichtsspieren en beïnvloeding van de gezichtsbeenderen van de schedel.

Synergie Skin Signature Medifacial

Synergie Skin Signature Behandeling is een innovatieve, op maat gemaakte gelaatsbehandeling die de kracht van Clean Science combineert met geavanceerde technieken om optimale huidverbetering te realiseren. De behandeling is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en maakt gebruik van hoogwaardige, bewezen effectieve ingrediënten.

Schoonheidsbehandelingen voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page