top of page

IS Clinical Exfoliating Clear skin

Dieptereiniging met een verzachtende en helende effect

IS Clinical Exfoliating Clear skin

Dieptereiniging met een verzachtende en helende effect

Aanbevolen voor personen met een vette, verstopte, onzuivere, acne-gevoelige of anderszins problematische huid. Het vernauwt de poriën, vermindert hardnekkige puistjes, verbetert microreliëf en geeft het effect van een heldere, zachte en stralende huid.

 

Tijdens de procedure wordt een Tri-active exfoliating masque gebruikt - een exfoliërend scrubmasker dat plantaardige enzymen bevat. De organische scrubkorrels exfoliëren zachtjes, verhelderen en verzachten de huid.

 

Het Clarifying mud masque wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op extractie. Het verbetert ook de microcirculatie, heeft een krachtig ontstekingsremmend effect, verwijdert gifstoffen en verbetert de teint.

Welke effecten kunt u verwachten? 

  • Diepe reiniging van de huid

  • Vermindering van onvolkomenheden

  • Gelijkmatige teint en gezonde teint

  • Hydrateert en voedt de huid

  • Vermindering van de poriëngrootte van de huid, behandeling van acne;

  • Gladde huidtextuur, gladheid en fluweelzachte huid

is clinical behandeling

Bereik een gladde, gepolijste huid met de Exfoliating Clear Skin behandeling. Zachte exfoliatie in combinatie met rustgevende hydratatie verbetert de vette, verstopte en onzuivere huid.

Een verhelderend masker wordt aangebracht om onzuiverheden voorzichtig te verwijderen, gevolgd door extracties om vuil of vuil in de huid verder te verwijderen. Een zachte nevel, hydratatieserum en verkoelend masker worden op het gezicht, de hals en het decolleté gemasseerd voor een ontspannende afdronk. U voelt zich vertrouwd in de wetenschap dat uw huid gevoed en gezond is.

iS Clinical Exfoliating Clear Skin behandelingen voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page