top of page

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!

Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, PRP, draadlift etc.

 

Nabehandeling & effect-versterkend: de WiQo Dermocosmetic Home Care producten helpen de huid na de behandeling te herstellen en te verzorgen en versterken het effect van de behandeling.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

Behandelindicaties

• Vochtarme huid

• Doffe, vale huid

• Slappe huid

• Verouderde huid

Voor wie

Geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd en elk huidtype.

• 5 - 12 jaar; littekens (waterpokken, krentenbaard)

• 12 - 25 jaar; als vervanging voor gezichtsreiniging

(egaliseert de huidstructuur en vergemakkelijkt het

verwijderen van onzuiverheden en mee-eters)

• 25 – 35 jaar; striae

• 35 – 45 jaar ; natuurlijke revitalisering van gezicht en lichaam, preventie bij huidveroudering, verslapte huid decolleté

• > 45 jaar; huidveroudering, vochtarme huid, verslapte huid decolleté

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster Den Bosch
WiQo PRX-T33 Den Bosch

Versterkend effect door ondersteuning van

het WiQo Dermocosmetic Home Care-assortiment

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Hoe werkt het?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. 

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig

PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

Voordelen

Onmiddellijk zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week).

Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid.

Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

Door de unieke formulering is er geen agressieve werking en frosting op de epidermale lagen.

Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables, draadlift etc.

Nazorginstructies PRX-T33 

  • Na de behandeling kan de huid rood kleuren en warm aanvoelen. Dit is een normale reactie en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling.

  • De tijdelijke roodheid kan gecamoufleerd worden met een zuurstofdoorlatende foundation, bij voorkeur Oxygenetix op basis van Aloë Vera.

  • Voorkom heet douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

  • Bescherm de huid en voorkom zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Gebruik een zonnebrandcrème met een hoge UV beschermingsfactor (SPF-50).

  • Vermijd op alcohol gebaseerde toners.

 

Nabehandeling thuis

  • Het is noodzakelijk de WiQo Nourishing en Moisturizing face cream voor de droge huid, 2 tot 3 keer per dag aan te brengen gedurende de eerste 3 tot 4 dagen.

  • Daarna kan deze crème een- tot tweemaal per dag gebruikt worden.

  • Gebruik daarnaast de WiQo Smoothing face fluid één keer per dag (’s avonds) vanaf dag 3 na de PRX-T33 behandeling. Geen andere crème gebruiken tot 30 minuten na het aanbrengen van de WiQo Face Fluid.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

PRX-T33 No Needle Skin Booster behandelingen voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!

bottom of page