top of page

Mesoestetic Behandelingen

Cosmelan

Cosmelan is een depigmenterende methode met een intensief correctief effect dat de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken afremt en bestrijdt

Global Eyecon

Mesoestetic Global eyecon is een professionele methode om te talrijke onvolkomenheden van het oogcontour te bestrijden: rimpels en expressielijnen, slappe bovenste oogleden, wallen en donkere kringen onder de ogen.

Mesoestetic Klassieke Gelaatsverzorging

De behandeling zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de droge, gedehydrateerde en/of gedevitaliseerde huid herstelt. Tevens revitaliseert het de huid door diepe hydratatie, voeding en versterking van de huidbarrière te bieden. Het resultaat is een gladdere, meer elastische en beschermde huid, die vroegtijdige veroudering kan voorkomen.

Mesoestetic Mesoéclat

Mesoeclat intensief regenererende behandeling stimuleert de cellulaire mechanismen en bestrijdt huidveroudering. Het richt zich op het bevorderen van de afweermechanismen van het organisme en de celvernieuwing door het verstrekken van de huid met de noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie.

Mesopeels

Mesopeel is het meest geavanceerde gamma van specifieke chemische peels, die toe​laat om hyperpigmentatie, de tekens van elk stadium van veroudering en esthetische problemen, zoals acné en haar gevolgen, cuperose, rosacea, striemen en andere imperfecties te behandelen.

Mesoestetic gezichtsbehandelingen voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page