top of page

Behandelingen tegen rimpels

Carboxy Therapie

Carboxytherapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 rechtstreeks in de huid wordt gebracht, om hem meer zuurstof af te laten geven. Hierdoor vernieuwen de huidcellen zich sneller en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd.

DS-V Line Collageen draden

Een huidverbeterende behandeling met prachtige resultaten, met gepatenteerde DS-V line collageendraden voor het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Het zijn kleine draadjes die worden aanbracht in de rimpels om ze op te vullen. Tevens wordt de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine bevorderd.

IS Clinical Fire & Ice

De legendarische Fire & Ice behandeling van IS Clinical is ontworpen om de huid snel en veilig weer naar boven te laten komen en te verjongen met weinig of geen stilstand. De behandeling helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het uiterlijk van een ongelijkmatige teint en een onzuivere huid te verbeteren.

LPG Endermologie® gelaat

LPG® Endermologie® biedt 100 % natuurlijke celstimulatie en is een actieve stimulatie van de huid die strijd tegen de tekenen van huidveroudering.

Mesoestetic Mesoéclat

Mesoeclat intensief regenererende behandeling stimuleert de cellulaire mechanismen en bestrijdt huidveroudering. Het richt zich op het bevorderen van de afweermechanismen van het organisme en de celvernieuwing door het verstrekken van de huid met de noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie.

Mesopeels

Mesopeel is het meest geavanceerde gamma van specifieke chemische peels, die toe​laat om hyperpigmentatie, de tekens van elk stadium van veroudering en esthetische problemen, zoals acné en haar gevolgen, cuperose, rosacea, striemen en andere imperfecties te behandelen.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA met waterstofperoxide, revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Prodigy Peel System

Het iS Clinical Prodigy Peel System is ontworpen om de teint stralender, gladder en helderder te maken met een minimale downtime. Deze minimaal invasieve peelings van verschillende sterkten zijn bedoeld om kleine onvolmaaktheden van de huid te corrigeren, zoals fijne lijntjes en rimpels, een ongelijkmatige teint en oneffenheden die verbandhouden met puistjes.

Sculptural Face Lifting Massage

Sculptural Face Lifting is de unieke en door de auteur ontwikkelde methode voor natuurlijke verjonging door Yakov Greshkovich. En is een facelift zonder operatie of injecties: door middel van versteviging, versterking en ontspanning van de mimische gezichtsspieren en beïnvloeding van de gezichtsbeenderen van de schedel.

Synergie Skin Signature Medifacial

Synergie Skin Signature Behandeling is een innovatieve, op maat gemaakte gelaatsbehandeling die de kracht van Clean Science combineert met geavanceerde technieken om optimale huidverbetering te realiseren. De behandeling is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en maakt gebruik van hoogwaardige, bewezen effectieve ingrediënten.

Behandelingen tegen rimpels voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel 

bottom of page