top of page

Uw weg naar een stralende huid.

Meet & Treat

Een Meet & Treat-behandeling met een Eve M (voorheen Meitu)-huidscan is een fantastische manier om uw huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau te tillen.

Wat is de Eve M huidscan?

De Eve M Huidscan is de nieuwste innovatieve technologie die wordt gebruikt om de conditie van de huid te analyseren en te verbeteren. Deze geavanceerde huidanalyse maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om gedetailleerde informatie over de huid te verzamelen en aanbevelingen te doen voor huidverzorging.

Door middel van zijn 3HD  camera’s wordt een panoramisch beeld van de huid gemaakt. Hierdoor kan het 10 huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblematieken detecteren binnen 8 seconden. Verder maakt de Eve M gebruik van een 118 punten gezichtsherkenningstechnologie.

Wat is de Eve M huidscan?

Eve M Huidscan is de nieuwste innovatieve technologie die wordt gebruikt om de conditie van de huid te analyseren en te verbeteren. Deze geavanceerde scan maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om gedetailleerde informatie over de huid te verzamelen en aanbevelingen te doen voor huidverzorging.

Door middel van zijn 3HD  camera’s wordt een panoramisch beeld van de huid gemaakt. Hierdoor kan het 10 huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblematieken detecteren binnen 8 seconden. Verder maakt de Eve M gebruik van een 118 punten gezichtsherkenningstechnologie.

De Eve M-huidanalyse is perfect voor iedereen, die:

 • Meer inzicht wil in zijn of haar huidconditie

 • Een gepersonaliseerd behandelplan wil hebben voor  zijn/haar huid

 • Die huidproblemen in een vroeg stadium wil detecteren

 • De effectiviteit van zijn/haar huidverzorgingsroutine wil beoordelen

Hoe houdt een Meet & Treat-behandeling in?

 1. Intake en Analyse: De behandeling begint met een gesprek waarin u uw huidproblemen en wensen bespreekt. Vervolgens wordt de Eve M-huidscan uitgevoerd.

 2. Geanalyseerde resultaten: We bespreken de resultaten van de scan met u. Daarbij krijgt u gedetailleerde informatie over o.a. hydratatie, rimpels, pigmentatie en poriegrootte van uw huid.

 3. Gepersonaliseerd plan: Op basis van de scanuitslagen en uw wensen stelen wij een persoonlijk behandelplan op. Dit plan kan bestaan uit specifieke behandelingen en producten die perfect aansluiten bij uw unieke huid.

 4. Treat-behandeling: Gepersonaliseerde behandeling afgestemd op uw huid. Zo kunt u ervaren hoe uw huid reageert op de aanbevolen producten.

Hoe werkt de Eve M huidscan?

De werking van de Eve M huidscan is gebaseerd op het principe van spectroscopie. Door middel van verschillende lichtbronnen worden de eigenschappen van de huid gemeten en geanalyseerd. Er wordt een foto van het gezicht gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 soorten licht:

1.    Daglicht: laat de buitenste huidlagen, fijne lijntjes, fototype en de huidskleur zien

2.    UV-licht: maakt verstoppingen, de acne bacterie en het risico op acne zichtbaar

3.    Kruis gepolariseerd licht: registreert verwijde bloedvaatjes (couperose), ook als ze niet met het oog zichtbaar zijn, om op de hoogte te stellen van huidproblemen die kunnen opkomen in de toekomst.

4.    Parallel gepolariseerd licht: maakt de huidtextuur, porie grootte en de verschijning van de eerste fijne lijntjes en rimpels zichtbaar

5.    Wood licht:  legt hoge scherpe contrastbeelden vast en controleert de diepte, kenmerken en welke type vlekken het betreft.

De verkregen gegevens worden vervolgens verwerkt door speciale software die een gedetailleerd rapport genereert met betrekking tot de conditie van de huid:

1.    Conditie, leeftijd en type van de huid

2.    Huidtextuur en de grootte van de poriën

3.    (beginnende) rimpels en fijne lijntjes

4.    Gevoeligheid, roodheid en rode vaatjes

5.    Couperose, ook als deze niet met het blote oog zichtbaar is

6.    Verkleuringen en de diepte en kenmerken daarvan;

7.    Porie grootte, acne en het risico hierop

De Treat-behandeling bestaat uit:

1. Dubbele reiniging: Uw gezicht wordt grondig gereinigd met milde producten om vuil, olie en make-up te verwijderen. Dit zorgt voor een optimale opname van de producten aangebracht tijdens de behandeling.

2. Milde peeling: De peeling wordt afgestemd op uw huidconditie en verwijdert dode huidcellen, waardoor de textuur verbetert en de opname van werkstoffen wordt geoptimaliseerd.

3. Keuze uit:

 • Mesoestetic Crystal fiber masker: Intense hydratatie met hyaluronzuur, verzacht en kalmeert irritatie, stimuleert celvernieuwing, herstelt de hydrolipidische film. En als een resultaat een gehydrateerde, gekalmeerde, stralende huid.

 • iS Clinical Rejuvenating Mask: Hyaluronzuur hydrateert intens voor een vollere, elastische huid. Het masker verzacht irritatie na cosmetische ingrepen, vertraagt huidveroudering. verfrist en laat de huid stralen.

 • Synergie skin Bio-Alginate Mask: Het masker is een verstevigend en hydraterend masker dat speciaal is ontwikkeld om het water- en olieaandeel in uitgedroogde of lipidenarme huid aan te vullen. Door het Bio-Alginaat Masker toe te voegen aan de behandeling worden de resultaten verbeterd en versneld. De essentiële vitamines worden dieper in de onderste huidlagen gebracht, terwijl oedeem, wallen en donkere kringen rond de ogen worden verminderd. Naderhand onthult het masker een dauw verse, glanzende, gevulde en stralendere huid.

4. Afsluitende verzorging: Uw huid wordt gevoed met een passende crème en beschermd met SPF.

Voordelen van een Meet & Treat-behandeling:

 • Datagedreven aanpak: De Eve M-huidscan zorgt ervoor dat de behandeling gericht is op uw specifieke huidproblemen.

 • Gepersonaliseerd advies: U krijgt een op uw huid afgestemd behandelplan en productadvies van een professional.

 • Gepersonaliseerde treatment: U ervaart direct het effect van de aanbevolen behandeling en producten, zoals onder andere vermindering van rimpels en fijne lijntjes, verbeterde hydratatie en elasticiteit, stevigere en gladdere huid, egalere teint en stralende en gezonde uitstraling.

Tips voor uw Meet & Treat

 • Reinig uw gezicht grondig met een milde cleanser zonder zuren, minstens 2 uur voor de analyse.

 • Breng geen make-up of andere producten aan op uw gezicht voor de scan.

Met een Meet & Treat-behandeling met Eve M-huidscan zet u een belangrijke stap naar een gezondere en stralendere huid!

Meet & Treat-behandeling met Eve M-huidscan voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page