top of page

Behandelingen tegen vochtarme huid

Carboxy Therapie

Carboxytherapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 rechtstreeks in de huid wordt gebracht, om hem meer zuurstof af te laten geven. Hierdoor vernieuwen de huidcellen zich sneller en de productie van elastine en collageen in de huid wordt gestimuleerd.

IS Clinical Honey Enzyme

Deze kalmerende en revitaliserende gezichtsbehandeling is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de hydratatiebalans van de huid te herstellen terwijl het de toon, helderheid en veerkracht vernieuwt. De IS Clinical Harmony behandeling bevat de essentie van verfrissende en therapeutische bio nutriënten en brengt levendige energie en circulatie te voorschijn, waardoor een vermoeide huid een gezonde glans krijgt.

Mesoestetic Mesoéclat

Mesoeclat intensief regenererende behandeling stimuleert de cellulaire mechanismen en bestrijdt huidveroudering. Het richt zich op het bevorderen van de afweermechanismen van het organisme en de celvernieuwing door het verstrekken van de huid met de noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie.

Mesopeels

Mesopeel is het meest geavanceerde gamma van specifieke chemische peels, die toe​laat om hyperpigmentatie, de tekens van elk stadium van veroudering en esthetische problemen, zoals acné en haar gevolgen, cuperose, rosacea, striemen en andere imperfecties te behandelen.

Microneedling

Microneedling is een veilige, hygiënische en effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren. Bovendien zorgt het voor een betere opname van actieve werkstoffen, zonder de bovenste huidlaag te beschadigen. De huid wordt sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie van TCA met waterstofperoxide, revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost.

Synergie Skin Signature Medifacial

Synergie Skin Signature Behandeling is een innovatieve, op maat gemaakte gelaatsbehandeling die de kracht van Clean Science combineert met geavanceerde technieken om optimale huidverbetering te realiseren. De behandeling is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en maakt gebruik van hoogwaardige, bewezen effectieve ingrediënten.

Behandelingen tegen vochtarme huid voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page