top of page

Een diepgaande, gepersonaliseerde gelaatsverzorging met bewezen effectiviteit

Synergie Skin Signature Medifacial

De Synergie Skin Signature Medifacial is een innovatieve, op maat gemaakte gelaatsbehandeling die de kracht van Clean Science combineert met geavanceerde technieken om optimale huidverbetering te realiseren. De behandeling is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten en maakt gebruik van hoogwaardige, bewezen effectieve ingrediënten.

De behandeling bestaat uit:

1. Gepersonaliseerde reiniging: Op basis van de huidanalyse worden milde, pH-gebalanceerde producten geselecteerd die de natuurlijke barrière van uw huid respecteren en onzuiverheden grondig verwijderen.

2. Exfoliatie: Een geselecteerde peeling, afgestemd op uw huidtype, verwijdert dode huidcellen en stimuleert de cel vernieuwing. Dit resulteert in een gladdere, frissere teint.

3. Dieptereiniging: Een grondige reiniging van de huid, met als doel het verwijderen van onzuiverheden, het stimuleren van cel vernieuwing en het bevorderen van een gezonde teint. Geschikt voor alle huidtypen, met name voor individuen die last hebben van acne, comedonen (mee-eters), pustulae (puistjes), milia (gerstekorrels), een doffe teint of verstopte poriën.

4. Toepassing van een op uw situatie gerichte serum: Krachtige serums met hoogwaardige werkstoffen worden toegepast om specifieke huidproblemen te behandelen. De serums bevatten bewezen effectieve ingrediënten zoals retinol, hyaluronzuur, vitamine C en antioxidanten die de collageenproductie stimuleren, de hydratatie verhogen en pigmentvlekken verminderen.

5. Aangepast masker: Een voedend masker, geformuleerd met ingrediënten die gericht zijn op uw specifieke behoeften, hydrateert en kalmeert de huid. Aloë vera, komkommer, yoghurt en honing zijn enkele voorbeelden van ingrediënten die worden toegepast.

6. Lymfatische drainage tijdens het masker: Een ontspannende massage stimuleert de bloedsomloop en lymfedrainage, optimaliseert de opname van werkstoffen en bevordert een gezonde teint.

7. Afsluiting: De behandeling wordt afgesloten met een SPF-bescherming die is afgestemd op uw huidtype en -behoeften, om de huid te beschermen tegen schadelijke Uv-straling.

Wat is de Eve M huidscan?

Eve M Huidscan is de nieuwste innovatieve technologie die wordt gebruikt om de conditie van de huid te analyseren en te verbeteren. Deze geavanceerde scan maakt gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) om gedetailleerde informatie over de huid te verzamelen en aanbevelingen te doen voor huidverzorging.

Door middel van zijn 3HD  camera’s wordt een panoramisch beeld van de huid gemaakt. Hierdoor kan het 10 huidaandoeningen en 17 onderliggende huidproblematieken detecteren binnen 8 seconden. Verder maakt de Eve M gebruik van een 118 punten gezichtsherkenningstechnologie.

De voordelen van de Synergie Skin Signature Medifacial:

 • Wetenschappelijk bewezen effectiviteit

 • Aangepast aan uw unieke huidbehoeften

 • Vermindering van rimpels en fijne lijntjes

 • Verbeterde hydratatie en elasticiteit

 • Stevigere en gladdere huid

 • Egalere teint

 • Stralende en gezonde uitstraling

 • Verkleining van poriën

 • Verminderde pigmentvlekken

 • Acne-reductie

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en wordt gepersonaliseerd om te voldoen aan uw specifieke situatie.

Hoe werkt de Eve M huidscan?

De werking van de Eve M huidscan is gebaseerd op het principe van spectroscopie. Door middel van verschillende lichtbronnen worden de eigenschappen van de huid gemeten en geanalyseerd. Er wordt een foto van het gezicht gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van 5 soorten licht:

1.    Daglicht: laat de buitenste huidlagen, fijne lijntjes, fototype en de huidskleur zien

2.    UV-licht: maakt verstoppingen, de acne bacterie en het risico op acne zichtbaar

3.    Kruis gepolariseerd licht: registreert verwijde bloedvaatjes (couperose), ook als ze niet met het oog zichtbaar zijn, om op de hoogte te stellen van huidproblemen die kunnen opkomen in de toekomst.

4.    Parallel gepolariseerd licht: maakt de huidtextuur, porie grootte en de verschijning van de eerste fijne lijntjes en rimpels zichtbaar

5.    Wood licht:  legt hoge scherpe contrastbeelden vast en controleert de diepte, kenmerken en welke type vlekken het betreft.

De verkregen gegevens worden vervolgens verwerkt door speciale software die een gedetailleerd rapport genereert met betrekking tot de conditie van de huid:

1.    Conditie, leeftijd en type van de huid

2.    Huidtextuur en de grootte van de poriën

3.    (beginnende) rimpels en fijne lijntjes

4.    Gevoeligheid, roodheid en rode vaatjes

5.    Couperose, ook als deze niet met het blote oog zichtbaar is

6.    Verkleuringen en de diepte en kenmerken daarvan;

7.    Porie grootte, acne en het risico hierop

Meer informatie over Synergie Skin:

 • Toewijding aan Clean Science: Synergie Skin gebruikt uitsluitend hoogwaardige, wetenschappelijk bewezen ingrediënten in hun producten.

 • Geavanceerde technologieën: Synergie Skin maakt gebruik van geavanceerde technologieën om hun producten diep in de huid te brengen voor maximale resultaten.

 • Gepersonaliseerde behandelingen: Synergie Skin biedt een scala aan op maat gemaakte behandelingen om uw individuele huidproblemen aan te pakken.

Ervaar de kracht van Clean Science en boek vandaag nog een Synergie Skin Signature Medifacial!

Synergie Skin Signature Medifacial met Eve M-huidscan voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page