top of page

IS Clinical Fire & Ice

The red carpet facial.

Maximum results. Zero downtime

De legendarische Fire & Ice behandeling van IS Clinical is ontworpen om de huid snel en veilig weer naar boven te laten komen en te verjongen met weinig of geen stilstand. Deze professionele behandeling helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen en het uiterlijk van een ongelijkmatige teint en een onzuivere huid te verbeteren.  

Welke effecten kunt u verwachten?

• Uitgesproken liftend effect en zichtbare vermindering van rimpels

• Verwijderen van irritatie en diepe reiniging van de huid

• Gladstrijken van oneffenheden in huidskleur en textuur

• Toonvereffening

• Behandeling van acne

• Verlichten van ouderdomsvlekken

• Een stralende, stevige en gezonde uitstraling

De klinisch bewezen en effectieve formule, ontwikkeld door de experts van IS Clinical, werkt feilloos voor elke leeftijd, evenals voor ieder huidtype en conditie. 

Voor het beste resultaat raden wij u aan om de Fire&Ice behandeling één dag van te voren uit te laten voeren. 

iS Clinical Den Bosch

IS Clinical Fire & Ice

The red carpet facial.
Maximum results. Zero downtime

Het middelpunt van dit opmerkelijke behandelingssysteem is een combinatie van twee therapeutische maskers; het extreem krachtige, intensieve resurfacing-masker en het kalmerende verjongende masker. Waardoor cel vernieuwing wordt gestimuleerd, gladgestreken en verzacht.

Naast deze maskers wordt deze ongelooflijke gezichtsbehandeling aangevuld met een unieke combinatie van serums en crèmes. Dit fenomenale systeem prikkelt u zintuigen en bevat zowel actieve als rustgevende formules, die aroma's oproepen van warme kaneelkruiden en frisse, koele pepermunt.

iS Clinical Fire & Ice Den Bosch

De Fire & Ice-behandeling bereidt iedereen voor om zijn eigen rode loper te betreden. Er zijn situaties waarin u er morgen luxueus uit moet zien, maar niet alle cosmetische producten zijn klaar meteen om een ​​indrukwekkend effect te geven. Na de procedure zal uw huid stralen met een gezonde glans, ongewenste oneffenheden worden gladgestreken, fijne rimpels verdwijnen en cellen worden vernieuwd. Pas als u eenmaal Fire & Ice op uzelf heeft gevoeld, zal het duidelijk zijn dat ander dergelijke cosmetische behandelingen niet bestaan!

iS Clinical Fire & Ice behandelingen voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page