top of page

IS Clinical Eye Bright

IS Clinical Eye Bright

Deze behandeling is er voor om fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen visueel aan te pakken. Het voedt diepgaand, revitaliseert grondig, herstelt de vitale hydratatie en voeding van de tere huid rond de ogen, wat zorgt voor onmiddellijke verbetering en resultaten op lange termijn.

De IS Clinical Eye Bright behandeling omvat C Eye Serum Advance + met vitamine C, beschermt tegen vrije radicalen en bevordert de verjonging door de productie van collageen te stimuleren. Het verkoelende en verhelderende effect in het gebied rond de ogen wordt bereikt door de unieke samenstelling van Hydra-Cool Serum®. Aan het einde van de behandeling wordt het Rejuvenating Masque gebruikt om de huid diep te hydrateren en te voeden, terwijl de Youth Eye ™ Complex-crème een botulachtig effect geeft.

iS Clinical oogbehandeling Den Bosch

Welke effecten kunt u verwachten?

• Vermindering van wallen

• Vermindering van donkere kringen onder de ogen

• Verbetering van de microcirculatie

• Vermindering van rimpels rond de ogen

• Hydratering en verzachte huid rond de ogen

De klinisch bewezen en effectieve formule, ontwikkeld door de experts van IS CLINICAL, werkt feilloos voor elke leeftijd, evenals voor ieder huidtype en conditie.

iS Clinical gezichtsbehandeling Den Bosch
iS Clinical eye bright Den Bosch
iS Clinical eye bright Den Bosch

De huid rond de ogen is de dunste, meest delicate en gevoelige huid van het gezicht, daarom verschijnen in dit gebied de eerste tekenen van veroudering. De Eye Bright behandeling is bedoeld voor de gevoelige huidverzorging van het periorbitale gebied.

iS Clinical Eye Bright behandelingen voor de omgeving Den Bosch, Empel, Engelen, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Berlicum, Nuland, Oss, Uden, Waalwijk, Zaltbommel, Schijndel

bottom of page